Запиши се за участие в "Дунавски Сървайвър"

posted Apr 14, 2018, 2:27 AM by Institute Perspectives   [ updated Apr 18, 2018, 7:06 AM ]


Философски замисъл: 
Човек отдалечавайки се за кратък времеви  период от познатата среда на добре подреденият си живот, осъзнава нейната ценност!
 Личността, от големият град! Попадайки в среда различна от обичайната му, предизвикан да извършва дейности, които преди никога не е правил! Човек, изправяйки се срещу нови предизвикателства! Човек, поставен в ситуация да оцелява и да се бори за удовлетворяването на основни свои нужди, като резултат осъзнава важността на т.нар. „еднообразен“ и „скучен“ живот, който води.
 Ние, понякога забравяме за добрият живот, който всъщност малцина хора имат! Понякога, без причина започваме да се питаме, щастливи ли сме? Понякога, забравяме за нашата вътрешна сила! Забравяме за куража, който притежаваме! Подценяваме издръжливостта на Волята си! 

В състояние ли сте да предоставите възможност на вашата Воля, да отключи силни емоции и да провокира невероятни преживявания ? 
Да се впуснете в приключения, заедно с личности с различни интереси и професионални умения и заедно да се обедините около общото предизвикателство… ОЦЕЛЯВАНЕТО на необитаем остров на Р. Дунав! Подготвили сме специална програма, която съдържа дейности, поставящи на изпитание Вашата издръжливост, психика, морални ценности и спомагаща за достигането до откриването на вашите собствени скрити сили! 


Нашето предложение e:

Заедно с 29 млади и мотивирани търсачи на усещания ще бъдете поставени в екстремни емоционални и социални ситуации, в които всеки ще може да научи нещо ново за себе си и да развие умения и качества, които са пряко приложими и особено значими в академичния и бизнес контекст, както и кариерното утвърждаване. 
Динамичното приключение ще се развие на самотен остров край река Дунав, където ще имате възможността да откриете скрити дълбоко във Вас съкровища, докато създавате контакти и приятелства с други приключенци като Вас.
В прогамата всеки ден са интегрирани разнообразни тренинг методи от областта на soft-skills, които да допринесат за развиването на умения отвъд забавленията и предизвикателствата, така че в края на преживяването всеки да отнесе със себе си актуални и приложими знания наред с емоциите и спомените. 
Приключението е петдневно и започва в петък вечер с пристигне в Свищов.
- събота се посещава острова и се набелязва възможностите за създаване на лагер и късно вечерта се нощува в хотел. Програмата за деня включва разнообразни активности, следващи методологията „учене чрез преживяване“
- неделя и понеделник се нощува на самотния остров – програмата включва разнообразни активности и предизвикателства, следващи методологията „учене чрез преживяване“
- вторник вечер се завръщате в цивилизацията и в края на интензивните активности се провежда връчването на сертификати
- сряда сутрин- възможност за посещение на културните и исторически забележителности на града и отпътуване.

Планирани дати за провеждане:
22-27.06.2018 г. 

06 - 11.07. 2018 г. 

20 - 25.07. 2018 г. 

03 - 08. 08. 2018 г.

17 - 22. 08. 2018 г.

31.08 - 05.09. 2018 г. 

Кандидатите да изпратят в срок до 10 май 2018 г. 
Мейл с отговор на следните въпроси: 
1. Три имена:
2. Дата на раждане и година:
3. Специалност и образователна степен:
4. Професия/месторабота:
5.Предпочитани дати:
6. Телефон за връзка:
На survivor@institute-perspectives.com

Подготовка: 
С всички одобрени участници ще получат допълнителни разяснения. Ще получат форма за идентифициране интересите и силните страни, която ще трябва да попълнят и ни изпратят в срок 2 седмици преди началото на приключението. Съобразно профилът на участниците ще бъдат включени изпитанията и мисиите, които ще се реализират по време на Съврайвъра.  

Представа за обстановката можете да получите от видеото

Видео с моменти от първият Сървайвър


Цена: 350 лв, в която се включват 3 нощувки в хотел две звезди+ материали за 2 нощувки на острова, храна- закуска, обяд и вечеря за всички дни, материали за всички активности, двама опитни треньори и водещи с над 7 г. опит в организирането на младежки образователни инициативи за екипно и личностно развитие, както и незабравими емоции и преживявания. Заплащането се осъществява чрез авансово плащане по банков път в размер на
60% от сумата при записване и останалите 40% при пристигането в гр. Свищов.
Comments